Ga naar inhoud
MAP

Sanzi Yacht Charter - Tartufi

Sneek

Linssen GS 500 Variotop ZEE - Meest luxe en grote Linssen Yacht

De fameuze 500 Variotop in complete zee-uitrusting Het topmodel van Linssen Yachts met alle luxe opties inclusief stabilisatoren en airco. In Friesland exclusief te huur bij Sanzi Yacht Charter. Droomschip om uw vakantie op door te brengen. Zeer geschikt voor zowel binnenwateren als zee. Zeer chique jacht.

Dit nieuwe jacht is zeer compleet uitgevoerd voor zowel binnenwateren als zee. De stabilisatoren zorgen voor perfecte stabilisatie op onrustig water, wat een ongeacht het weertype een rustige reis garandeerd.

In het stuurhuis is het dashboard voorzien van alle denkbare navigatietools en boven de stuurbank is de Variotop welke elektrisch bedienbaar is. In het stuurhuis is ruim zitplaats en tevens is daar een klein keukentje met een extra koelkast. Dit gedeelte van het het schip is geheel afsluitbaar met solide deuren en verwarmbaar. Verder is op het achterdek een royale zitbank met een in hoogte verstelbare tafel welke eenvoudig tot een loungebed te maken is.. Ook dit deel, het achterdek, is geheel afsluitbaar met een cabriokap( staat niet op de foto's) Het badplatform is verlengd en is verzinkbaar, zodat het zwemmen nog een groter plezier wordt!

De indeling is uitermate geschikt voor 4-6 +2 personen. Benedendeks zijn drie royale 2-persoons slaaphutten, twee badkamers, twee toiletten. De salonbank is met een handeling in te richten als een extra twee-persoonsbed.

De Tartufi is uitgerust met een comfortabele centrale verwarming en zelf met een airco-systeem, zodat het met elke temperatuur prettig verblijven is aan boord. Een compleet uitgeruste keuken, met combi-oven, vaatwasser, inductiekookplaat en een Nespresso koffiemachine met melkfunctie maken de luxe beleving compleet.

Ligging
De Yacht charter is gelegen aan de rand van Sneek. De vloot bestaat uit luxe Linssen motorjachten waarmee je vanuit Sneek binnen mum van tijd het Sneekermeer opvaart. Vanaf hier verken je eenvoudig de Friese meren vanaf het water. Een aantal van de schepen zijn zelfs geschikt voor de grotere buiten wateren!

Groepsgrootte event:
max. 6 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Sanzi Yacht Charter - Tartufi

Zwolsmanweg 10
8606 KC Sneek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.