Ga naar inhoud
MAP

Van der Valk Hotel Sneek

Sneek

Vlak buiten Elfstedenstad Sneek, naast het Burgemeester Rasterhoffpark bevindt zich Van der Valk Hotel Sneek. Het hotel beschikt over 114 luxe kamers en suites, ruime zalen en boardrooms, een sfeervol restaurant en unieke hotelbar met open haard. Gedurende...

Vlak buiten Elfstedenstad Sneek, naast het Burgemeester Rasterhoffpark bevindt zich Van der Valk Hotel Sneek. Het hotel beschikt over 114 luxe kamers en suites, ruime zalen en boardrooms, een sfeervol restaurant en unieke hotelbar met open haard. Gedurende uw verblijf kunt u gebruik maken van de fitness. Neemt u uw eigen fiets(en) mee, dan kunt u gebruik maken van de overdekte fietsenstalling. Op het terras aan het water kunt u heerlijk genieten van een hapje en een drankje. Kortom: ultiem ontspannen doet u bij Van der Valk Hotel Sneek.

Ligging
Van der Valk Hotel Sneek is gelegen aan het prachtige Burgermeester Rasterhoffpark vlakbij de stad Sneek. Het hotel beschikt over luxe kamers en suites, een sfeervol restaurant en unieke hotelbar met een exclusief terras aan het water. Ultiem ontspannen doet u bij Van der Valk Hotel Sneek.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Van der Valk Hotel Sneek

Burgemeester Rasterhofflaan 1
8606 KZ Sneek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.