Ga naar inhoud
MAP

Lemsteraak Woudsend

Woudsend

Logeren op een luxueuze Lemsteraak

Logeren op een luxueuze Lemsteraak van bijna 15 meter op een unieke plek aan het water in het hart van het Friese merengebied! Deze Lemsteraak ademt luxe en comfort. Het schip is voorzien van elektra 220V, heeft een uitgebreide kombuis (keuken) met driepits gasstel, een oven en veel koelingscapaciteit. Daarnaast is een kachel aan boord, elektrisch toilet, douche, wastafel, veel kastruimte, ruime salon, drie hutten met in totaal zeven kooien (bedden). Overal is er ruim stahoogte benedendeks, zelfs tot in het vooronder. Het oogt allemaal licht en fris met alles een klassiek modern tintje. Op het dek is veel ruimte om te zitten daardoor is het heerlijk om ’s avonds in de ruime kuip te genieten van de ondergaande zon, de sterren en de geluiden van de natuur. Binnenin het schip kun je overal staan en er is ruimte genoeg om te relaxen! NB: Je mag niet zelf varen met de Lemsteraak. Let op! Omdat er overdag met gasten wordt gezeild, is het niet altijd mogelijk om voor meerdere nachten te boeken. Mocht je dus langer dan 1 nacht willen verblijven, dan dien je altijd contact met ons op te nemen om te informeren of dit mogelijk is.

Ligging
Woudsend (of Wâldsein zoals we in Friesland zeggen) is door de ligging tussen de twee Friese meren: Heegermeer en Slotermeer en aan de Elfstedentochtroute een echt watersportdorp te noemen. Door de jaren heen heeft dit handelsdorp echt de charme van vroeger weten te bewaren. Dwaal hier door smalle steegjes, langs gerestaureerde panden en ontdek verrassende doorkijkjes. Vergeet ook zeker niet een bezoek te brengen aan de kerken, Korenmolen 't Lam en Houtzaagmolen de Jager. In de zomervakantie bezoek je natuurlijk de wekelijkse Boerenmarkt op donderdag, een markt met verse streekproducten, aangevuld met activiteiten voor jong en oud.

Bijzonder aan deze accommodatie
De verhuurder biedt tijdens je overnachting de mogelijkheid van cateringservice aan boord. In samenwerking met de lokale ondernemers zijn verschillende arrangementen samengesteld. Voor, tijdens of na de overnachting kan er een ontbijt, koffietafel, lunch, proeverij, borrel of diner verzorgd worden. Door de vele mogelijkheden is de verhuurder in staat om aan al jouw wensen te voldoen.

Belangrijk om te weten
- Let op! Omdat er overdag met gasten wordt gezeild, is het niet altijd mogelijk om voor meerdere nachten te boeken. Mocht je dus langer dan 1 nacht willen verblijven, dan dien je altijd contact met ons op te nemen om te informeren of dit nodig is. - De Lemsteraak is rookvrij - De Lemsteraak is niet geschikt voor feesten of evenementen - Je mag niet met de Lemsteraak varen

Groepsgrootte event:
max. 2 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Lemsteraak Woudsend

Lynbaen 15
8551 NX Woudsend
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.