Ga naar inhoud
MAP

Minicamping de Groninger

Nijemirdum

Camping aan de rand van het IJsselmeer, op een nog werkende boerderij en met eigen strand! Van harte welkom bij Camping de Groninger, gelegen aan de rand van het IJselmeer met vrij uitzicht op de landerijen.

Camping aan de rand van het IJsselmeer, op een nog werkende boerderij en met eigen strand! Van harte welkom bij Camping de Groninger, gelegen aan de rand van het IJselmeer met vrij uitzicht op de landerijen. Wij bieden je rust, ruimte, ontspanning, vrijheid en gezelligheid.

Overdag is er volop bedrijvigheid op de boerderij zoals: grasmaaien, hooien, land bewerken en het melken van de koeien. Camping de Groninger ligt op 700 meter van de Gaasterlandse bossen en 1200 meter van het IJsselmeer. Wilt u uw eigen paard of pony meenemen? Ook dat is mogelijk op Camping de Groninger.Verder kun je, in de directe omgeving genieten van een schitterende natuur, vele wandel en fiets en kanoroutes zijn aanwezig. Ook voor de paardenliefhebbers zijn er een vele ruiter– en menroutes aanwezig. Tevens ligt onze camping aan de bekende de "Zuiderzeeroute”. De nabije dorpen bieden u in het zomerseizoen, vele markten en feestelijke activiteiten. Of je kunt een bezoek brengen aan historische steden als Sloten of Hindeloopen.                           

Afstand tot jouw locatie:
Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.