Ga naar inhoud
MAP

Lutz Watervilla's - Wettervilla Tweintich

Balk

Ruime villa gelegen aan het water met fijne tuin

Watervilla Tweintich is knus maar toch stoer ingericht, in de ruime woonkamer draait alles om het prachtige uitzicht over het water. Wanneer je door de openslaande deuren het terras oploopt, zie je ook al de aanlegsteiger waar je een boot kunt aanmeren. Rondom het huis is een fijne tuin. De keuken is compleet uitgerust met o.a. een vaatwasser, Nespresso, Quooker en multifunctionele oven, waardoor je alleen maar hoeft te bedenken wat je gaat koken. Tevens vind je op de begane grond de eerste slaapkamer, met eigen badkamer! De overige drie slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping, daarnaast zijn hier ook nog twee slaapkamers en een separaat toilet. Een van de slaapkamers is een echte kinderkamer, met stapelbed. De andere twee slaapkamers hebben beide twee eenpersoons boxspringbedden.

Ligging
Aan de rand van Balk, direct tegen het Slotermeer aan, ligt Lutz Watervillapark! Op dit vakantiepark zijn 20 duurzame, luxueuze watervilla's gesitueerd. Alle villa's liggen aan het water, vanwaar je prachtige vaartochten door Gaasterland of over de Friese Meren kunt maken. In Balk is alles wat je nodig hebt; supermarkten, gezellige winkels en fijne restaurants. Daarnaast is het kleinste elfsteden-stadje Sloten vlakbij!

Bijzonder aan deze accommodatie
Arrangement 'de Tocht'

It giet oan! Beleef de Tocht der Tochten in het Friso Theater in Leeuwarden en kom daarna helemaal tot rust in 1 van onze luxe watervilla's! Wij hebben een speciaal arrangement samengesteld voor deze prachtige musical. Je ontvangt bij aankomst in je watervilla een heerlijk uitgebreid Frysk Bakkerspakket met diverse Friese producten bestaande uit o.a. Sûkerbôle en Fryske Dúmkes.

Kom bij Lutz Watervilla genieten en ontspannen van de musical en de prachtige omgeving!

Het arrangement: - Verblijf in de periode november t/m januari - Minimaal 3 overnachtingen - 1x Frysk Bakkerspakket

*Je beschikt zelf over een toegangsticket voor musical 'de Tocht' en dient deze bij aankomst aan de receptie te kunnen tonen.

Belangrijk om te weten
Heb je kaartjes voor Musical De Tocht en wil je gebruik maken van ons speciale De Tocht overnachtingsarrangement? Voeg dit arrangement dan tijdens het boekingsproces toe.

Je ontvangt bij aankomst in je watervilla een heerlijk uitgebreid Frysk Bakkerspakket met diverse Friese producten bestaande uit o.a. Sûkerbôle en Fryske Dúmkes.

Het arrangement: - Verblijf in de periode november t/m januari 2024 - Minimaal 3 overnachtingen - 1x Frysk Bakkerspakket

*Je beschikt zelf over een toegangsticket voor musical 'De Tocht' en dient deze bij aankomst aan de receptie te kunnen tonen. Kaartjes voor de musical zijn niet bij de prijs inbegrepen. Als je gebruik wilt maken van dit arrangement, dan voeg je dit arrangement als extra toe, tijdens het boekingsproces.

Groepsgrootte event:
max. 8 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Lutz Watervilla's - Wettervilla Tweintich

Sleatemar 94
8561 BG Balk
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.