Ga naar inhoud
MAP

Oer de Feart

Joure

Luxe groepsvilla op prive schiereilandje (met eigen strandje)

Deze prachtig ingerichte villa in Ibiza stijl bestaat uit maar liefst drie ruime verdiepingen (van in totaal 1000 m2 vloeroppervlak) en is gelegen op een eigen schiereilandje, met een strandje en een grote tuin.

Op de begane grond vind je vijf slaapkamers, ingericht naar het thema Hollandse meesters. Ook zijn hier een kantoor/workshopruimte, een badkamer met wasmachine en wasdroger, twee aparte toiletten, een keuken en een grote woonkamer annex gameroom/homebioscoop te vinden. Op de middelste verdieping bevinden zich een woonkamer, twee aparte toiletten, een keuken, een piano- of muziekkamer, een bar en een wasruimte, met wasmachine en wasdroger. En op de derde verdieping zijn vier slaapkamers, een apart toilet en de wellness faciliteiten. Er is een spa met sauna, duodouche, Turks stoombad, jacuzzi en zonnebank. Op deze verdieping kun je ook fitnessen.

De villa heeft een eigen strandje, maar liefst 4 terrassen (met meerdere BBQ's + buitenoven), een moestuin, een grote tuin met buitenkeuken en tafeltennistafel, een drijvend terras, een vis- en zwemvijver, 11 privé parkeerplaatsen, en een grote les-/workshopruimte/kantoorruimte. Er zijn 2 keukens (eentje is bijvoorbeeld geschikt voor veganisten of mensen die glutenvrij eten), een eigen bar met wijnwand + biertap, 2 jacuzzi's, 5 toiletten, 3 badkamers, 9 slaapkamers, 2 grote woonkamers (incl. game- en movieroom). Heb je een elektrische auto? Je kunt hem hier opladen, als je maar even je eigen kabel meeneemt. En wil je je boot meenemen? Dan kan dat ook, er is een ligplaats van 2,7 x 6,5 meter in de jachthaven van de Grote Wielen waar je gratis gebruik van mag maken.

Ligging
De villa is gelegen in de waterrijke groene woonbuurt Wyldehoarne in Joure, centraal gelegen in het Friese meren gebied. Er zijn 11 parkeerplaatsen op eigen terrein. Station Heerenveen is het dichtstbijzijnde treinstation, tevens zijn twee bushaltes op loopafstand van de villa.

De reistijd van en naar Schiphol/Amsterdam is iets minder dan vijf kwartier. We hebben een heel goede aansluiting op de A6 en de A7, zonder verkeersdrempels en verkeerslichten.

Bijzonder aan deze accommodatie
De tuin heeft een grootte van maar liefst 1400 m2. In deze tuin vind je naast het strandje ook een picknickbank, tennistafel, biologische moestuin (de kruiden mag je plukken en gebruiken tijdens het koken!) en verschillende zithoeken. Op het Zuidterras vind je een Kamado, Fire King barbecue en pizza-oven, en het tuinterras heeft een buitenkeuken.

Belangrijk om te weten
Om overlast voor omwonenden te voorkomen zijn woeste feesten op deze locatie niet toegestaan. Daarnaast is de villa aangepast op- en wordt deze speciaal schoongemaakt voor mensen met astma of COPD. Dat betekent dat alle binnenruimten rookvrij zijn en dat er alleen bij de rookpaal op het dakterras gerookt mag worden. De borg wordt ingehouden als er sigaretten worden gevonden op andere plekken dan in de rookpaal.

Maximale groepsgrootte:
max. 16 personen

Hier vind je Oer de Feart

Adres:
Oer de Feart 157
8502 CV Joure
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.