Ga naar inhoud
MAP

Vakantiewoning it Âlde Bakhûs

Sondel

Vakantiewoning met authentieke details in Gaasterland

It Âlde Bakhûs is een authentieke woning die hoort bij een monumentale boerderij. Op de begane grond van de woning vind je een moderne, goed uitgeruste keuken met onder andere een vaatwasser en oven! De rest van de begane grond is sfeervol ingericht met een fijne eethoek en knusse zitruimte. De badkamer is eveneens op de begane grond, deze is compleet met wastafel, toilet en douche. Wanneer je de trap oploopt naar boven, dan zie je hier de slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Indien nodig, kan hier van de slaapbank een extra slaapplaats gecreëerd worden.

Ligging
It Âlde Bakhûs en de naastgelegen boerderij zijn rijksmonumenten die dateren uit de 18e eeuw. Het huis bevindt zich in Sondel, een dorpje aan de rand van het mooie Gaasterland. Vanaf de woning stap je zo op de fiets of in de auto om de prachtige, heuvelachtige omgeving te ontdekken. Sondel is een klein dorpje ten zuiden van Balk, dit is ook de dichtstbijzijnde plaats voor je boodschappen. Nabij Sondel zijn de Sondeler Leijen, een prachtig natuurgebied waar je kunt wandelen. Hier spot je vanuit de vogelkijkhut diverse mooie vogels.

Bijzonder aan deze accommodatie
It Âlde Bakhûs is een authentieke woning die hoort bij een monumentale boerderij.

Belangrijk om te weten
De woning is minder geschikt voor mensen die mindervalide zijn. De slaapkamer bevindt zich op de eerste verdieping en is alleen te bereiken met een trap. De minimumleeftijd om in te checken is 21 jaar en feesten/bijeenkomsten zijn niet toegestaan.

Groepsgrootte event:
max. 2 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Vakantiewoning it Âlde Bakhûs

Jacobus Boomsmastraat 5
8565 GE Sondel
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.