Ga naar inhoud
MAP

Recreatieoord De Koevoet

Teroele

Appartementjes in een koprompboerderij, verhuur polyvalken, jachthaven, tentenveld aan het meer, caravan-/camperplekken aan de haven, restaurant, terras, seizoenplaatsen.

Te midden van de Friese Meren, direct aan het Koevordermeer, ligt onze koprompboerderij en recreatieoord De Koevoet. Via water en land verbinden wij families en gezelschappen.

Bij ons kun je comfortabel overnachten in een appartement, kamperen tussen het groen, aanmeren in de beschutte haven, sfeervol tafelen in het restaurant, relaxen op het zonnige terras of een (zeil)bootje huren. Maar bovenal: genieten van de rust en frisse buitenlucht.

De Koevoet is:

10 knusse appartementjes in een koprompboerderij, ligplaats voor uw meegebrachte boot, verhuur van polyvalken, jachthaven, terrein voor tenten met uitzicht op het meer, 15 plekken voor caravans of campers met uitzicht op de haven, seizoenplaatsen voor caravan, restaurant op de voormalige hooizolder, terras  aan de haven.

Appartementen
De Koevoet beschikt over 10 compacte appartementen, geschikt voor 2 tot 6 personen, in de voormalige stal van de originele, sfeervolle Friese koprompboerderij

Er zijn studio's, tweekamerappartementen en driekamerappartementen, elk met een unieke indeling en uitzicht. En, voor de kinderen die durven: je mag je eigen tentje op zetten in de buurt van het appartement van je ouders.

De goed beschermde jachthaven is toegankelijk voor open zeilboten, kajuitzeiljachten en motorboten. 

Ook uw hond is welkom!

Door deze unieke combinatie ook een trefpunt voor familie- vrienden-zakelijke afspraken, seminars enz.

Wij doen er alles aan om je verblijf zorgeloos en aangenaam te maken. Ervaar onze oer-Friese gastvrijheid!

Niels en Nelly

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.