Ga naar inhoud
MAP

Het Kleine Paradijs - Het Kabinet

Easterein

Ruime woning waar je rust en ruimte ervaart

Deze vakantiewoning heeft een unieke indeling; je slaapt en kookt beneden, je woont boven! Wanneer je de woning binnenstapt zie je aan je rechterhand al de deuren naar de douche en het toilet. Even verder vind je de beide slaapkamers, de ene slaapkamer is geschikt voor drie personen en de andere slaapkamer is geschikt voor vijf personen. Op de begane grond vind je ook nog de ruime, goed uitgeruste keuken, met onder andere een vaatwasser en oven! Wanneer je de trap naar boven oploopt, kom je uit in een grote woonruimte, hier staat een gezellige en knusse bank en even verderop is de eetkamer met grote tafel. Op deze verdieping is ook een bedstee gecreëerd, deze is geschikt voor twee personen. Als laatste is er boven nog een kleine kitchenette waar je gemakkelijk een kopje koffie of thee zet. Rondom het huis is een ruime tuin met onder andere een plaats waar je een kampvuur kunt maken!

Ligging
Voel je thuis op deze kleinschalige plek voor een bijzondere overnachting. Centraal gelegen in Friesland, midden tussen de weilanden en ver weg van de snelweg. Onze missie is, jou thuis te laten voelen.

Bijzonder aan deze accommodatie
Op het terrein staat een hout gestookte sauna, in overleg met de eigenaar kun je op de dag van aankomst overleggen of het mogelijk is dat je gebruik maakt van de sauna.

Groepsgrootte event:
max. 6 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Het Kleine Paradijs - Het Kabinet

Meilahuzen 9
8734 GA Easterein
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.