Ga naar inhoud
MAP

Waterrecreatie Syperda

Gaastmeer

Een kleinschalig vakantiepark, midden in het Friese meren gebied, waar Waterrecreatie Syperda platbodemschepen, vakantiehuisjes en open boten verhuurt.

Een kleinschalig vakantiepark, midden in het Friese meren gebied, waar Waterrecreatie Syperda platbodemschepen, vakantiehuisjes en open boten verhuurt. 

De 20 platbodemschepen (tjalken, skûtsjes en lemsteraken) zijn volledig ingericht voor een langer verblijf aan boord met ruime zithoek, ingerichte keuken, toilet en vaste slaapplaatsen. Door de ideale ligging van Gaastmeer zijn de Friese meren, het IJsselmeer en ook de Waddenzee gemakkelijk te bereiken. 

De vakantiehuisjes zijn ingericht voor 4, 6 en 8 personen. Waarvan de vrijstaande huisjes voor 8 personen direct aan het water staan met eigen aanlegsteiger. De kleinere huisjes staan hier direct achter met een ruime tuin op het zuiden. De vakantiehuisjes bieden de ideale thuisbasis voor een zeil-, fiets- of wandelvakantie. Naast de vele wateren is Gaastmeer omringt met prachtige fiets- en wandelroutes, natuurgebieden en gezellige dorpen en steden.

Het vakantiepark is van alle gemakken voorzien:
- receptie
- restaurant Boppe de Golle
- openbare toiletten en douches
- ruime parkeergelegenheid
- passantenhaven
- speeltuin voor de allerkleinsten.

Hier vind je Waterrecreatie Syperda

Adres:
Munkedyk 2
8611JM Gaastmeer
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.