Ga naar inhoud
MAP

Wellness Pollepleats

Westhem

De Pollepleats beschikt over een prachtige wellness met onder andere een panoramasauna met een schitterend uitzicht over het meer. Waan je in Scandinavië… en dat zo dichtbij!

De Pollepleats beschikt over een prachtige wellness met onder andere een panoramasauna met een schitterend uitzicht over het meer.
Waan je in Scandinavië… en dat zo dichtbij!

In de wellness heb je diverse faciliteiten tot je beschikking, waarmee je volledig tot rust komt. Na het omkleden, kun je opwarmen onder de warme douches en met behulp van de voetenbaden.

Hierna kun je ontspannen in de grote Finse sauna met panoramaview. Daarnaast kun je plaatsnemen in een heerlijk geurend stoomcabine.

Opzoek naar een origineel verjaardagscadeau, relaxed dagje uit of je partner verrassen? Graag stellen we hiervoor onze wellness geheel privé aan jouw gezelschap ter beschikking voor een dagje uit. Heerlijk ontspannen, zonder gestoord te worden door anderen. Puur genieten van de luxe en rust om je heen. Je bepaalt zelf of er wel of geen badkleding gedragen wordt. De wellness is privé te huur voor ongeveer 8 personen.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Wellness Pollepleats

De Kat 20
8616 LB Westhem
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.