Ga naar inhoud
MAP

Boot huren in en rondom Joure

Huur een boot in Joure

Wil je genieten op het water en een boot huren in Joure of omgeving? Bij VVV Waterland van Friesland vind je meerdere adressen waar je een boot kunt huren. Vanaf een boot is het natuurlijk een fantastische manier om het prachtige Friese merengebied te verkennen en optimaal te genieten van al het moois dat deze regio te bieden heeft. Joure is een gezellige Vlecke: een dorp met een stedelijk karakter. Omdat Joure centraal is gelegen is het het ideale vertrekpunt voor een onvergetelijk avontuur op het water. Een overzicht van bootverhuurders vind je hier. Heb je geen idee waar je heen moet varen? Ontdek hier de vaarroutes in Waterland van Friesland. Ben je geen waterrat? Ontdek Joure dan vanuit een vakantiehuis, B&B, hotel of leuke camping!

Wat zoek je

Thema

2 resultaten

 • Watermerk Yachtcharter

  Watermerk Yachtcharter

  Een onvergetelijke vakantie Aan boord stappen van één van onze luxe jachten betekent het begin van een onvergetelijke vaarvakantie. Met onze persoonlijke service en aandacht geniet u van een onbezorgde vakantie. Voor vertrek uitgebreide vaarinstruc...

  Heerenveen
 • Sloepverhuur Friesland

  Sloepverhuur Friesland

  In een open sloep met alle comfort genieten van al het moois wat de Friese natuur u te bieden heeft? Sloepverhuur Friesland maakt dit mogelijk. Varend vanuit het mooie centrum van Joure liggen de Friese wateren binnen uw handbereik.

  Joure

Boek direct je boot in of rondom Joure

Bij VVV Waterland van Friesland kun je een boot in of rondom Joure direct boeken. Door zijn centrale ligging is Joure het ideale vertrekpunt voor een onvergetelijk avontuur op het water. Ontdek het prachtige Friese merengebied en geniet van al het moois wat deze regio te bieden heeft. Je boekt met VVV zekerheid, persoonlijke hulp en zonder reserveringskosten. Je vindt bij ons niet alleen aanbod aan boten in Joure, maar ook in de hele omgeving van Zuidwest Friesland.

Reisgezelschap

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.