Ga naar inhoud
MAP

Welgelegen - Trekkershut

Workum

Trekkershut op een kleinschalige camping met natuurzwembad

De knusse trekkershut is perfect voor iedereen die iets meer luxe wil dan in een tent. De trekkershut is uitgerust met twee stapelbedden, een keukentje en een tafel met vier stoelen. Het sanitair bevindt zich op loopafstand. De trekkershut is voorzien van een fijn terras met grote picknicktafel en een barbecue.

Ligging
Camping Welgelegen ligt centraal in Zuidwest-Friesland tussen Workum en Hindeloopen. Het is de perfecte uitvalsbasis om Friesland te ontdekken! Op het terrein van de camping vindt je naast de oude boomgaard een natuurzwembad, hier kun je zwemmen tussen prachtige waterplanten. Daarnaast zijn er op de camping skelters, kinderfietsen en steps aanwezig! Mocht je willen leren kitesurfen of wingfoilen, dan kan dat ook; op het terrein van de camping is een kiteschool gevestigd, vanwaar je les krijgt bij de kitespots Mirns, Workum, Hindeloopen of Kornwerd, allemaal vlakbij de camping! Je kunt ook de omgeving ontdekken per Sup, kano of Longboard deze zijn op de camping te huur. Verder is camping en b&b Welgelegen een mooi startpunt voor vele fiets en wandelroutes vanaf knooppunt 19.

Bijzonder aan deze accommodatie
Op de kleinschalige camping is een natuurzwembad aanwezig, waar je heerlijk kunt zwemmen tussen de prachtige planten en onder de bloesem van de oude fruitbomen. Voor de kinderen is het genieten in de zandbak, boomhut en of op de trampoline.

Belangrijk om te weten
Beddengoed dien je zelf mee te nemen, maar je kunt dit ook huren.

Groepsgrootte event:
max. 4 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Welgelegen - Trekkershut

Lange Leane 11
8711 HK Workum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.