Ga naar inhoud
MAP

Visrestaurant Sudersee en likeurenbrouwerij

Hindeloopen

Restaurant Sudersee is gevestigd in het centrum van Hindeloopen, naast de 16e eeuwse kerk en het oude gerechtsgebouw. Wij hebben een eigen inkoop van verse vis met daarbij de leukste visgerechten. Tevens vindt u bij ons een likeuren brouwerij.

Vanuit de keuken worden heerlijke gerechten geserveerd met vis als hoofdmoot omdat de eigenaar van het restaurant tevens een vis inkoopbedrijf heeft. Hierdoor is er altijd super-verse vis. Een bezoek ten volle waard, zeker wanneer dit wordt gecombineerd met de inpandige likeurenbrouwerij.

Restaurant Sudersee bevindt zich naast het prachtige oude gerechtsgebouw en de 17e eeuwse kerk. Vanaf het terras heb je hier een prachtig zicht op. Hier een heerlijke visschotel eten is dan ook absoluut een aanrader. En wanneer je dan het eten op hebt, kijk dan even in de likeuren brouwerij.

Ze vertellen je hier met liefde over hun passie, het brouwen van tientallen likeuren waaronder ook Mede. Je kunt hier diverse brouwsels proeven en natuurlijk ook een flesje mee naar huis nemen. 

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Visrestaurant Sudersee en likeurenbrouwerij

Visrestaurant Sudersee - verse vis en verhalen
Buren 1
8713 KA Hindeloopen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.