Ga naar inhoud
MAP

Zeil- en surfschool Neptunus

Idskenhuizen

Wil je meer weten over de zeilschool of wil je weten hoe het zit met de bedtijden, wat het CWO nou precies is, of hoe een week qua programma in elkaar zit, bel of mail dan gerust even met Neptunus

Bij Neptunus organiseren we al bijna 50 jaar met heel veel plezier zeil- en surfcursussen. Neptunus is een CWO gecertificeerde zeilschool en staat voor kwaliteit van het organiseren van zeilkampen. Lijkt het je leuk om met andere kinderen van je leeftijd te zeilen of surfen en samen een dijk van een week te beleven? Dan ben je bij Neptunus aan het juiste adres!

Tijdens de zeilweken leer je natuurlijk goed zeilen of surfen en iedereen kan op z'n eigen niveau leren. Dat is natuurlijk het leukste! Ook doen we los van het zeilen heel veel andere leuke dingen. Welke avond doen we een groot spel met de hele zeilschool, je slaapt op een slaapkamer met allemaal andere kinderen van je leeftijd en je maakt in 1 week heel makkelijk vrienden voor het leven! Neptunes biedt ook mogelijkheden voor groepsverblijven, schoolkampen en bootverhuur. 

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Zeil- en surfschool Neptunus

Bramerstraat 66 68
8523 NJ Idskenhuizen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.