Ga naar inhoud
MAP

Jachtwerf de Jong Joure

Joure

Jachtwerf De Jong, Joure is gespecialiseerd in schilder- en lakwerk, onderhoud, reparatie en restauratie van jachten. Maar ook voor teak dekken en betimmeringen.

Waar eens het boegbeeld van de Nederlandse scheepsbouw Eeltsje Holtrop van der Zee geschiedenis schreef, worden bij Jachtwerf de Jong nog steeds houten schepen gebouwd. Jachtwerf De Jong Joure is gespecialiseerd in schilder- en lakwerk, onderhoud, reparatie en restauratie van jachten. Maar ook voor teak dekken en betimmeringen.

De naam Jachtwerf De Jong Joure is synoniem aan vletten. En dan met name aan teakhouten vletten, fraai afgewerkt met koperen beslag. In Joure worden ze in diverse afmetingen gebouwd. Naast vletten bouwt De Jong Joure houten wedstrijdboten o.a. Pampus, 22m2, 16m2 en 12 voetsjol. Nieuw is de ‘Jongline 43’. Een fraai gelijnd stalen motorjacht.

Lang vaarplezier begint met goede zorg voor uw boot. Dus zoekt u in de winter een geschikte bootstalling. In Joure (Friesland) bieden wij overdekte winterstalling voor uw schip aan. U krijgt een plek die gegarandeerd droog en optimaal geventileerd is. Onderhoud voor uw sloep of boot nodig? Dat kan ook! Vraag naar de mogelijkheden bij Jachtwerf de Jong in Joure. Hét vertrouwde adres voor goede bootstalling, restauratie en onderhoud.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Jachtwerf de Jong Joure

Slachtedyk 7 b
8501 ZA Joure
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.