Ga naar inhoud
MAP

Minicamping De Frije Fries

Rotstergaast

Iets ten zuidwesten van Heerenveen ligt onze camping grenzend aan het prachtige natuurgebied 'It Easterskar' waar u heerlijk kunt wandelen. Bij ons geniet je van de rust met een ruim uitzicht en een geweldige zonsondergang, elke dag anders!

Welkom, mijn naam is Catharina en vertel je graag iets meer over onze minicamping:

Vanaf onze minicamping kunt je genieten van een ruim uitzicht met een geweldige zonsondergang, veel kampeerders vinden dit 's avonds een fotomomentje, elke dag anders, een schitterend schouwspel. 

Onze rustige minicamping bevind zich midden in de natuur van het landelijk gelegen Rotstergaast, grenzend aan het prachtige natuur- en wandelgebied 'It Easterskar'. In dit gebied staat ook de vogelkijkhut 'De Skiere Goes' waar je bijzondere vogels kunt spotten zoals de zeearend.

De rust en ruimte bij ons op de camping geeft een gemoedelijke sfeer en is een ware beleving voor een ieder die toe is aan een verdiende vakantie in het mooie Friesland. Kom langs.....en beleef!

De moeite waard om eens een kijkje te nemen op onze website www.defrijefries.nl voor meer info kun je ook altijd een vraag stellen via facebook of instagram.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Minicamping De Frije Fries

Minicamping De Frije Fries
Schoterweg 2
8462 TD Rotstergaast
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.