Ga naar inhoud
MAP

Staverse Vishandel

Stavoren

De Staverse Vishandel kun je vinden op de oude haven in Stavoren. Bij ons word je geholpen door enthousiaste medewerkers.

De Staverse Vishandel kun je vinden op de oude haven in Stavoren. Bij ons word je geholpen door enthousiaste medewerkers, zij zullen hun uiterste best doen om je een heerlijke maaltijd te kunnen aanbieden. Bij de Staverse Vishandel kun je o.a. de volgende gerechten krijgen; kibbeling, lekkerbek, makreel en natuurlijk een heerlijke haring. Naast onze visspecialiteiten kun je bij ons ook terecht voor een heerlijke snack. Voor onze gerechten hebben we heerlijke sauzen, één daarvan is een heerlijke eigengemaakte ravigotte.

Stavoren is één van de Friese Elfsteden en ligt in het uiterste zuidwesten van de provincie Friesland. Stavoren wordt aan drie kanten ingesloten door het IJsselmeer, waardoor de watersport erg nadrukkelijk aanwezig is. Stavoren beschikt over meerdere havens, een daarvan is de oude haven, dit is de thuishaven voor diverse schepen van de bruine vloot. Het is deze haven waarover het vrouwtje van Stavoren staat te turen én waar u kunt genieten van een heerlijke vis!

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Staverse Vishandel

Staverse Vishandel
Stationsweg 23
8715 ES Stavoren
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.