Ga naar inhoud
MAP

Vaartocht met LE 50

Regio Sloten / Gaasterland / Lemmer

Op vrijdagmiddag meevaren op de historische visserman aak LE 50. Via Blokjesbrug en Lemster Sluis zeilen op het IJsselmeer met uitzicht op het Lemster strand en het ir.Woudagemaal. Bij slecht weer is er de mogelijkheid om i.o.m. de schipper te varen op...

Op vrijdagmiddag meevaren op de historische visserman aak LE 50. Via Blokjesbrug en Lemster Sluis zeilen op het IJsselmeer met uitzicht op het Lemster strand en het ir.Woudagemaal. Bij slecht weer is er de mogelijkheid om i.o.m. de schipper te varen op de binnenwateren en Grote Brekken.

Boek hier je tickets: https://zoekenboek.waterlandvanfriesland.nl/nl/activiteit/vaartocht-met-de-le50

Ligging
De LE 50 is gelegen in het Dok ter hoogte van “het Fiskermantsje” nabij het pleintje voor de voormalige hervormde kerk (nu:Tsjerke oan het Dok). Adres: ter hoogte van 'Kerkhof 1 - 8531 JH Lemmer'.

Belangrijk om te weten
- Parkeergelegenheid is o.a. in de parkeergarage onder de AH winkel ingang Parkstraat. - Graag uiterlijk 5 minuten voor de afvaart aanwezig zijn bij de ligplaats van de LE50 - Kleding graag afstemmen aan de weersomstandigheden. - Er wordt gevaren met minimaal 4 gasten en maximaal 12 gasten per vaartocht. - Indien de afvaart van 13:00 - 15:00 uur uitverkocht is, zijn er mogelijkheden voor een tweede afvaart van 15:30 - 17:30 uur. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wanneer:
3 mei t/m 18 oktober
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Vaartocht met LE 50

Regio Sloten / Gaasterland / Lemmer
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.