Ga naar inhoud
MAP

Rondvaart Woudsend Ús Edse

Regio Sneek

Rondvaart Woudsend vaart langs de oevers van Woudsend en omgeving met een traditioneel potaakje (soort mini-skûtsje) met een schipper en een enthousiaste verteller die veel weet over Woudsend en de naaste omgeving. De rondvaart duurt 1½ uur. Ben je met...

Rondvaart Woudsend vaart langs de oevers van Woudsend en omgeving met een traditioneel potaakje (soort mini-skûtsje) met een schipper en een enthousiaste verteller die veel weet over Woudsend en de naaste omgeving. De rondvaart duurt 1½ uur. Ben je met een grote groep en wil je een rondvaart op maat? Dat is mogelijk. Neem dan contact op met Woudsend Promotie.

Boek hier je tickets: https://zoekenboek.waterlandvanfriesland.nl/nl/activiteit/rondvaart-woudsend-us-edse

Ligging
De boot ligt aan de steiger bij het MFC/Dorpshuis ‘De Driuwpolle’. Adres: Lynbaen 15, 8551 NW in Woudsend. Hier zit een parkeerterrein voor waar je je auto kunt parkeren.

Belangrijk om te weten
Graag 10 minuten vooraf aanwezig zijn bij de boot. Neem voor de zekerheid voldoende warme kleding mee en op een zonnige dag een pet en zonnebrand. Zwemvesten zijn beschikbaar. Er zijn geen sanitaire voorzieningen aan boord. Je kunt 10 minuten voor vertrek nog een kaartje kopen voor de rondvaart.

Wanneer:
24 april t/m 30 oktober
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Rondvaart Woudsend Ús Edse

Regio Sneek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.