Ga naar inhoud
MAP

Jachthaven de Dolfijn - Theo's Yachtservice

Sloten FR

Aan de rand van het stadje Sloten ligt, verscholen tussen de landerijen, jachthaven de Dolfijn. Een uitstekend uitgeruste jachthaven van waaruit Friesland aan uw voeten ligt.

Aan de rand van het stadje Sloten ligt, verscholen tussen de landerijen, jachthaven de Dolfijn. Een uitstekend uitgeruste jachthaven van waaruit Friesland aan uw voeten ligt. De ideale plaats voor zowel
zeilers als motorbootvaarders. De steigers zijn onderhoudsvrij en de ligplaatsen zijn voorzien van stroom.

Daarnaast bieden we onderhoud, reparatie en pechhulp aan alle vaartuigen. Voor alles wat mogelijk is op het gebied van onderhoud en reparatie van uw jacht, pechhulp (mobiel), trailerhelling. Verkoop van gasflessen, vlaggen en diverse scheepsbenodigdheden.

Wij bieden u ook verschillende mogelijkheden om uw schip te laten overwinteren.
Buiten: uw jacht wordt op professionele wijze gekraand, afgespoten, op een bok geplaatst en daarna naar het winterstallingsterrein vervoerd.

Binnen: in onze vorstvrije droge hal. Tevens kan deze periode gebruikt worden voor onderhoud aan uw schip of voor het inbouwen van nautische apparatuur.

Ook kunt u bij ons terecht voor een totale refit van uw jacht.

Wanneer de jachten van de winterstalling er weer uit zijn, kan de hal gehuurd worden voor een ieder die zelf onderhoud aan zijn jacht wil uitvoeren.
 

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Jachthaven de Dolfijn - Theo's Yachtservice

Jachthaven 6
8556 AM Sloten FR
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.