Ga naar inhoud
MAP

Funsport Makkum

Makkum

Direct aan het strand op de boulevard in Makkum Friesland vind je de windsurf-, wingsurf- en snowboardwinkel genaamd Funsport Makkum. Ook kun je hier terecht voor windsurflessen en wingsurflessen.

Direct aan het strand op de boulevard in Makkum Friesland vind je onze windsurf-, wingsurf- en snowboardwinkel genaamd Funsport Makkum. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring, daarom durven wij te zeggen "Voor het beste advies moet je bij de Funsport specialist zijn!". Wij geven zowel advies aan beginners, gevorderden als experts. Dit kunnen kiters, windsurfers, snowboarders en andere geïnteresseerden zijn. Heb je vragen over de nieuwste materialen, onderhoud, reparatie, windsurf en wingsurf lessen? Dan beantwoorden wij deze met passie. Naast de juiste tools en gear kun je ook in onze shop terecht voor de leukste bad- en vrijetijdsmode, flitsende zonnebrillen, horloges, schoenen en nog veel meer!

MERKEN
Wij verkopen onder andere de kledingmerken O'Neill, Brunotti, Billabong, Reef slippers, Moscow TimeZone, Barts, Beachlife, Mystic. Voor de windsurfer verkopen we de merken Duotone windsurfing, Neilpryde, Starboard, Serverne, JP, Tabou, JP Australia, Naish. WEBSHOP In onze webwinkel staan alle producten welke wij verkopen. Wij zorgen dat jouw bestelling altijd thuis wordt afgeleverd. Betalen kan gemakkelijk via iDeal. Zo blijft het simpel. Bij ons kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht. Funsport Makkum, voor windsurf-, wingsurf- en snowboardmaterialen, of de nieuwste surf-, wing- en snowboard- en vrijetijdsmode. 

LESSEN, TESTEN EN VERHUUR 
Ook voor lessen, testen en huren: Funsport Makkum Begin 2005 openden wij ons nieuwe les-/test- en verhuurcentrum aan de noordkant van het strand direct aan het IJsselmeer, een unieke locatie voor het geven van windsurfles en wingsurfles, lessen zijn mogelijk zowel individueel als in groepen.

Afstand tot jouw locatie:
Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.