Ga naar inhoud
MAP

Antix Sports

Makkum

Antix Sports is een KNWV erkende kitesurfschool en verzorgen 7 dagen per week kitesurf lessen voor beginners en gevorderden op IJsselmeer en Terschelling. Bij onze kitesurf lessen staat veiligheid voorop.Keuze uit diverse clinics van 2,5 tot wel 30 uur!

Antix Sports is een KNWV erkende kitesurfschool en verzorgen 7 dagen per week kitesurf lessen voor beginners en gevorderden. Bij onze kitesurf lessen staat veiligheid voorop. Kies uit verschillende cursussen: Introductie kitesurfles, Basis cursus kitesurfen, Vervolg cursus kitesurfen, Complete cursus kitesurfen, Privé kitesurfles, Groepslessen / Bedrijfsfeesten en evenementen.   

Bij Antix Sports krijgt u geheel volgens KNWV richtlijnen kitesurfles van goede kwaliteit voor een zeer gunstige prijs. Na de kitesurfles krijgt u een KNWV Kiteboarder Card waarop uw behaalde resultaten te zien zijn. Met deze kiteboarder card kunt u aantonen dat u kitesurfles heeft gehad bij een erkende kitesurfschool en het level hebt om materiaal te huren of te kopen. Naast de normale kitesurf lessen verzorgen wij ook 'Trick clinics' voor kiters die meer willen dan alleen kitesurfen. De kitesurf lessen vinden plaats op de meest geschikte kitesurf locaties in Friesland met name Workum en Mirns, maar ook de Waddeneilanden. Leer het Kitesurfen deze zomer bij AntixSports!. Het kitesurfen is makkelijk aan te leren voor jong en oud en het kitesurfen ziet er al snel zeer spectaculair uit.

Kitesurf paradijs Friesland

Friesland heeft perfect condities voor kitesurfen. Langs de IJsselmeerkust zijn veel mooie ondiepe plekken waar je het kitesurfen goed kan aanleren. Het IJsselmeer is het meest geschikt voor beginners, maar kitesurfen op zee is net even anders. Op zee heb je veel stroming en gofslag wat weer voor extra uitdaging zorgt.

  • IJsselmeer & Terschelling
  • Groepslessen en Privé
  • Beginners en Gevorderden
  • De beste condities voor kitesurfen!
  • Kitesurfen met alle windrichtingen.
  • KNWV erkend opleidingscenter
  • Groepsactiviteiten & bedrijfsevenementen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Antix Sports

IJsselmeer
Doniastraat 28
8754EK Makkum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.