Ga naar inhoud
MAP

Het Kleine Paradijs - Boomhut Uilenspiegel

Easterein

Slaap op hoogte in deze boomhut

De Uilenspiegel is een unieke overnachtingsplek, je slaapt tussen de boomtoppen! Via de trap wandel je naar boven waar aan je rechterhand de boomhut is. Als je even verder loopt, kom je uit op een prachtig terras vanwaar je een prachtig uitzicht hebt. De boomhut is klein maar comfortabel met een tweepersoonsbed, bank en tafel. Je kunt in de hut je eigen kopje thee zetten en er is een tweepits gasstel. Wil je uitgebreider koken, dan kun je gebruik maken van de gezamenlijke keuken die van alle gemakken voorzien is, waaronder een grote koelkast! De Uilenspiegel heeft geen eigen sanitair, maar het sanitair gebouw met diverse douches, toiletten en wastafels is vlakbij.

Ligging
Voel je thuis op deze kleinschalige plek voor een bijzondere overnachting. Centraal gelegen in Friesland, midden tussen de weilanden en ver weg van de snelweg. Onze missie is, jou thuis te laten voelen.

Bijzonder aan deze accommodatie
Er is een houtgestookte sauna op het terrein. Deze kun je op de dag van aankomst reserveren bij de eigenaar (tegen betaling).

Belangrijk om te weten
Om de Uilenspiegel te bereiken, moet je een trap oplopen. Voor personen die mindervalide zijn, is dit wellicht minder geschikt. Beddengoed is aanwezig, maar geen handdoeken. Deze graag zelf meenemen.

Groepsgrootte event:
max. 2 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Het Kleine Paradijs - Boomhut Uilenspiegel

Meilahuzen 9
8734 GA Easterein
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.