Ga naar inhoud
MAP

Restaurant Logement de Hinde

Hindeloopen

Van harte welkom bij Restaurant Logement De Hinde. Eten, drinken, dromen en slapen, kortom genieten op het mooiste plekje van Hindeloopen. Gelegen aan de oude pittoreske vissershaven met een fantastisch uitzicht over het IJsselmeer.

Van harte welkomĀ bij De Hinde. Eten, drinken en genieten op het mooiste plekje van Hindeloopen. De Hinde is prominent gelegen aan de oude haven van het karakteristieke Elfstedenstadje. In de zomerĀ gezellig druk met pleziervaart en andere vormen van toerisme. Tot 's avonds laat genieten op ons comfortabele terras.Ā In de winterĀ stil, maar uitnodigendĀ  om een stoere wandeling over de dijk te maken, het historische stadje te bekijken en daarna bij ons neer te strijken voor een drankje en een heerlijk diner.Ā 

BehalveĀ heerlijk eten kunt u bij ons logeren in onsĀ luxe logement.Ā Met vanuit uw bed een weergaloos uitzicht op de haven en het IJsselmeer. Een goed verzorgd ontbijt maakt het verblijf helemaal af. Reserveren en informatie op LOGEMENT.

De Hinde is al generaties lang een familiebedrijf. Samen met onze medewerkers doen wij ons uiterste best het onze gasten naar de zin te maken. Wij staan voor een verzorgde en gemoedelijke sfeer, waarin iedere gast aandacht krijgt en zich verwend voelt.Ā Heeft u speciale wensenĀ in verband metĀ een dieet, allergie of iets anders, vertel het ons, we houden er graag rekening Ā mee. HetĀ verdient aanbeveling omĀ te reserveren, zeker als u met een wat groter gezelschap bent.

Onze keuken

Onze menukaartĀ wisselt regelmatig. Buiten de kaart om zijn er vaak spannende seizoensspecialiteiten.
We koken eerlijk en puur, metĀ de beste ingrediĆ«nten enĀ een sterke voorkeur voor streekprodukten. Er is altijd aanvoer van verse vis, vlees komt van de beste slagers en ook andere ambachtelijke produkten zoals kaas, groente, brood etc. betrekken wij van de beste leveranciers.

Wij hechten veel waarde aan de combinatie van wijnen en gerechten. Onze wijnkaart bevat een scala aan mooie wijnen enĀ ook onze huiswijnen zijn vanĀ uitstekende kwaliteit.

Type eetgelegenheid:
Restaurant/CafƩ-restaurant
Gelegenheid:
Lunch/Diner
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Restaurant Logement de Hinde

't Oost 4
8713 JP Hindeloopen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.