Ga naar inhoud
MAP

Bar en Restaurant De Nostalgie

Oudemirdum

Bar en Restaurant De Nostalgie is gevestigd op de Brink midden in het gezellige brinkdorp Oudemirdum. Vol trots word jij op onze gezellige brink ontvangen door de enthousiaste crew.

Vol trots word jij op onze gezellige brink ontvangen door de enthousiaste crew van Grand Café De Nostalgie! Lekker lunchen, ontspannen borrelen of genieten van een heerlijk diner? Kom snel langs, want iedere vrolijke gast wordt hier op zijn wenken bediend!

Lekker genieten in het café van onze verfijnde bierkaart. Of gewoon lekker borrelen onder het genot van een (klein) hapje, bittergarnituur, nacho’s, noem maar op. Ouderwets genieten! Het kan volop in het mooie Oudemirdum.

De Nostalgie aan De Brink 6 kent een rijke historie, maar niet alleen als horeca gelegenheid. Een bakker, een ijswinkel, een groentewinkel, een bloemist, en inderdaad… een café! Alles heeft hier de revue gepasseerd. In 2017 vond een grondige verbouwing plaats, hetgeen geresulteerd heeft in een prachtig eigentijds restaurant.

Bezoekers weten vaak niet wat ze meemaken, als ze voor het eerst het lange pand binnen wandelen. Bij binnenkomst het restaurant, in het midden de keuken met daar omheen de lange bar. En als afsluiter de prachtige zaal achterin met uitzicht op de oude haven achter De Dollen (vlak buiten Oudemirdum, richting Hege Gerzen). In de winterperiode vooral in gebruik als biljartzaal, maar daarnaast ook in te zetten voor muziekavonden, bedrijfsuitjes, groepsarrangementen, buffetten, feesten, partijen, enzovoorts!

Tja, we kunnen een heel verhaal houden… Kom gewoon langs en ervaar de gezellige sfeer in De Nostalgie!

Hier vind je Bar en Restaurant De Nostalgie

De Brink 6
8567 JD Oudemirdum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.