Ga naar inhoud
MAP

Sybrandy's Speel- en Natuurpark

Oudemirdum

Al meer dan 50 jaar het goedkoopste attractiepark van Nederland. Het park ligt bij het strand en paviljoen De Hege Gerzen.

Uren speelplezier voor weinig! Mooi weer, vrije dagen en vakanties. Voor de jongere kinderen is er niets leuker dan de vele bijzondere attracties in dit overzichtelijke speelpark.

Kinderen tot een jaar of 13 kunnen zich geweldig vermaken in de meer dan 40 verschillende attracties en speeltoestellen die dit park rijk is. Zo roets je met een bootje van 10 meter hoog het water in, stap je aan boord van de enige echte draaischijf of ga je lekker griezelen in het spookhuis. Ook de allerkleinsten zullen tevreden en uitgeput weer naar huis gaan.

Naast het speelpark aan de IJsselmeerkust vind je het nieuw aangelegde belevenispad. Hier kun je op blote voeten de natuur ontdekken. Je loopt ongeveer anderhalve kilometer over dennenappels, door water, modder en hoog gras. Slinger als een aap met een touw, loop via een boomstam over de sloot en stap aan boord van het trekvlot. Onderweg tref je grote borden aan met informatie over de historie van dit prachtige gebied. Stap op een echte preekstoel en kijk uit over het weidse landschap of ga even lekker zitten op een kei en ontdek of het eb of vloed is. Aan het einde van de route kun je je voeten lekker schoonspoelen (wat zeker nodig is) en bij mooi weer kun je nog een lekkere duik nemen in het IJsselmeer bij de Hege Gerzen.

Koop nu je kaartje!

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Sybrandy's Speel- en Natuurpark

Liemerige wei 4
8567 HM Oudemirdum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.