Ga naar inhoud
MAP

Marina Resort Hart van Friesland

Uitwellingerga

Vlak bij Sneek en het Sneekermeer ligt Marina Resort ‘Hart van Friesland’ te Uitwellingerga. Hart van Friesland is een prachtig Marina Resort met alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie aan het water. Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid...

Vlak bij Sneek en het Sneekermeer ligt Marina Resort ‘Hart van Friesland’ te Uitwellingerga. Hart van Friesland is een prachtig Marina Resort met alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie aan het water. Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid voor je auto en in de haven kun je gemakkelijk je (gehuurde) boot aanmeren. De appartementen zijn uitermate geschikt voor de vakantieganger die op zoek is naar een centraal gelegen uitvalsbasis, maar toch in de buurt van een dorp of stad wil zijn. Het restaurant welke bij het Marina Resort hoort heeft een sfeervolle ambiance, je kunt plaatsnemen in de serre en bij mooi weer op het terras. Dé perfecte locatie om bootjes te kijken!

Ligging
Ontdek Marina Resort Hart van Friesland, gunstig gelegen nabij Sneek en het prachtige Sneekermeer, midden in het schilderachtige Friese merengebied. Marina Resort Hart van Friesland biedt comfortabele appartementen voor een onvergetelijk verblijf.

Of je nu een liefhebber bent van watersport, een enthousiaste fietser, visser, vogelaar, natuurliefhebber of gewoon op zoek bent naar een vakantie aan het water of in het Friese merengebied, bij ons ben je aan het juiste adres.

Ontdek de ideale ligging van ons Marina Resort op loopafstand van tweelingdorp Uitwellingerga en Oppenhuizen en op slechts 2 km afstand van Sneek, een van de beroemde Friese Elfsteden. Hier kun je genieten van gezellige terrasjes, leuke winkels, boeiende musea en de iconische Waterpoort, en het bruisende uitgaansleven ontdekken!

Geniet van een oase van rust en avontuur, omgeven door natuurlijke schoonheid en vele mogelijkheden op het gebied van watersport. Of je nu op zoek bent naar ontspanning of avontuur, Marina Resort Hart van Friesland biedt een onvergetelijke vakantie-ervaring voor alle leeftijden.

We heten je graag welkom in Marina Resort Hart van Friesland voor een onvergetelijke vakantie-ervaring! Oant sjen!

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Marina Resort Hart van Friesland

Eastwei 8
8624 TG Uitwellingerga
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.