Ga naar inhoud
MAP

Fashion by Fré

Workum

In de hoofdstraat van dit pittoreske stadje vind je het familiebedrijf van familie de Boer, namelijk kledingwinkel Fashion by Fré. Al 85 jaar een begrip op het gebied van mode voor zowel dames als heren. In onze winkel krijg je persoonlijk advies bij het...

Workum is bekend omdat het één van de elf steden is, maar wist je dat je in Workum ook leuk kunt winkelen? Zo vind je in de hoofdstraat van dit pittoreske stadje het familiebedrijf van familie de Boer, namelijk kledingwinkel Fashion by Fré. Al 85jaar een begrip op het gebied van mode voor zowel dames als heren. In onze winkel krijg je persoonlijk advies bij het vinden van de outfit die jij zoekt. Wij luisteren naar je wensen en kijken wat bij jou past, qua kleur en model.

Door ons brede assortiment hebben wij zeker voor iedere gelegenheid iets hangen waar jij blij van wordt! Als extra service korten wij broeken in als dat nodig is. Niet alleen kun je bij ons voor de nieuwste collectie terecht, ook hebben wij een outlet van 150m2 achter in de winkel. Wie weet pak jij hier nog een leuk koopje mee :)

Speciaal voor de kleine klant hebben wij een kindvriendelijke speelhoek, zodat jij ongestoord de winkel kunt verkennen en in de buurt van de kleintjes rustig de kleding kunt aanpassen en misschien nog een kop koffie of thee kunt drinken.

Kom je met de auto? Parkeren kan bij ons voor de deur en is geheel kosteloos. Met de blauwe kaart kun je één uur blijven staan. 'Tabee'... en see you @Fashion by Fré!

Afstand tot jouw locatie:
Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.