Ga naar inhoud
MAP

Groepsaccommodatie en vakantiewoningen De Bekedamster

Nijemirdum

Zeer landelijk gelegen boerderij in het prachtige Gaasterland, in de zuidwesthoek van Friesland.

Zeer landelijk gelegen boerderij in het prachtige Gaasterland, in de zuidwesthoek van Friesland. Naast de moderne melkveehouderij is er verhuur van een groepsaccommodatie of vakantiewoningen. Deze hebben een unieke ligging achter het woonhuis, met vrij uitzicht over de grote tuin. Aan inrichting en entourage van de accommodatie en de zorgaccommodatie is veel zorg besteed. Vier compleet ingerichte vakantiewoningen, in diverse groottes, maken met elkaar een gezellige groepsaccommodatie voor 30 personen.

De vakantiewoningen zijn van alle gemakken voorzien en stralen gezelligheid uit, zodat je er snel thuis zult voelen en een fijne vakantie kunt hebben. Tijdens de schoolvakanties en midweken zijn de vakantiewoningen afzonderlijk te huur en zeer geschikt voor een gezins- of senioren vakantie.

Onze zorg accommodatie beschikt over 2 slaapkamers met 4 hoog-laag bedden (zie beschrijving van huis 1, als 8 persoonsvakantiewoning). De sanitaire voorzieningen zijn ruim en van aanpassingen voorzien. In huis 2 (het 10 persoonsvakantiehuis) is een 3e slaapkamer ook op de begane grond, deze beschikt over een verstelbaar hoog-laag bed en een seniorenbed. Ook daar zijn de sanitaire voorzieningen aangepast. Deze kamers zijn te koppelen aan de groepsruimte, indien u bij ons met een groep verblijft.

Ook zijn de 2 kamers met hoog-laag bedden te gebruiken in combinatie met een 4-persoonswoning, zodat een gezin tot 8 personen, bijvoorbeeld tijdens de schoolvakanties, ook van de zorgvoorzieningen gebruik kan maken. Alle hulpmiddelen zijn aanwezig: Toiletstoel vast, Toiletstoel op wielen, Douchebrancard, Douchestoel en Maxi lift op aanvraag.

Wil je met je familie een weekend uit, maar verblijf je in een verzorgings- of verpleeghuis? Je gastvrouw is wijkziekenverzorgende bij Thuiszorg Zuidwest-Friesland. Zorg op maat is zeer goed te reserveren. Vraag naar de mogelijkheden.


 

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Groepsaccommodatie en vakantiewoningen De Bekedamster

Hoitebuorren 12
8566 JE Nijemirdum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.