Ga naar inhoud
MAP

Nieuw Allardsoog - de Das

Bakkeveen

Knusse groepsaccommodatie voor 16 personen

Deze groepsaccommodatie is prachtig gelegen middenin de natuur aan een klein vennetje. De accommodatie is volledig op de begane grond gelegen en bestaat uit een lange gang waaraan de acht slaapkamers gelegen zijn. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Een van de slaapkamers is ingericht voor gebruik door mindervalide personen. Daarnaast beschikt iedere slaapkamer over een bureautje en televisie. Aan het einde van de hal is de ruime living met woon- en eetkamer en volledig uitgeruste keuken met onder andere een oven, vaatwasser en koelkast. Bij de woonkamer is een ruim terras met gezellige zitjes.

Ligging
Bakkeveen ligt in het uiterste oosten van Friesland, op de grens van Friesland en Groningen én op de grens van Friesland en Drenthe. De dichtstbijzijnde grotere plaats is Drachten, dit dorp bereik je met de auto in ongeveer 25 minuten. In Bakkeveen is een supermarkt, diverse winkels en een aantal restaurants en cafés. Vanaf Nieuw Allardsoog wandel je gemakkelijk de Bakkeveense Duinen in.

Bijzonder aan deze accommodatie
Op het terrein bevindt zich onder andere een sportveld met voetbalgoals en een klauterbos voor kinderen. Daarnaast is er een jeu-de-boules-baan en een volleybalveld. Ook zijn er een aantal wandelroutes die aansluiten op het heidegebied rondom de groepsaccommodatie.

Belangrijk om te weten
- De berekende servicekosten zijn inclusief toeristenbelasting, handdoeken, keukenlinnen, energie- en schoonmaakkosten en opgemaakte bedden.

Groepsgrootte event:
max. 16 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Nieuw Allardsoog - de Das

Jarig van der Wielenwei 6
9243 SH Bakkeveen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.