Ga naar inhoud
MAP

Minicamping Pressefinne

Elahuizen

Minicamping Pressefinne gelegen aan de Fluessen. 25 staanplaatsen, ruime speelgelegenheden, zwemgelegenheid en eigen aanlegsteiger.

Aan de oevers van de Fluessen, een van de mooiste meren van Friesland ligt de Pressefinne. Van oorsprong een gemengd boerenbedrijf, tegenwoordig een van de mooiste minicampings in Friesland. De kampeerboerderij van Reitze en Willy Woudstra biedt plaats aan maximaal 25 staanplaatsen. Ruime speelgelegenheden voor de kinderen, zwemgelegenheid en eigen aanlegsteiger maken van Pressefine een vakantieplek bij uitstek. Voor de recreatieve en sportvissers een uitgelezen stekje aan het water. Ook kunnen we onze gasten draadloos internet [WIFI] aanbieden. U kunt bij ons pinnen.

Nieuw bij de Pressefinne! Appartement de Heasouder

Dit prachtige, recent gerenoveerde, appartement is gelegen op de eerste verdieping van een voormalige boerderij in wat vroeger de Heasouder (NL: Hooizolder) was. Via een trap bereik je een balkon met prachtig, weids uitzicht over de landerijen en de Fluessen. Bij binnenkomst in het appartement valt direct de warmte op door het gebruik van hout en grijstinten. Er is een knusse open woonruimte met daarin de woon- en eetkamer en een fijne keuken. Aangrenzend aan deze woonkamer vind je de eerste slaapkamer. Verderop in het halletje is de moderne badkamer, met douche, toilet en wastafel. Wanneer je de trap op loopt, zie je de overige twee slaapkamers waarvan een zich op de loft bevindt. Deze slaapkamer is af te sluiten met donkere gordijnen voor privacy.

Je boekt het appartement veilig en vertrouwd via VVV Waterland van Friesland? Kijk hier voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Minicamping Pressefinne

Lange Hoek 6
8581 KH Elahuizen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.