Ga naar inhoud
MAP

Antix Sports

Makkum

Antix Sports is een KNWV erkende kitesurfschool en verzorgen 7 dagen per week kitesurf lessen op het IJsselmeer en Waddengebied. Friesland heeft de beste kitesurf condities. Probeer het kitesurfen uit met de introductie cursus of ga voor meerdere uren en...

Antix Sports is een KNWV erkende kitesurfschool en verzorgen 7 dagen per week kitesurf lessen voor ieder niveau. Neem 2 uur kitesurf introductie les of ga voor meerdere uren om zelfstandig het water op te kunnen!   

Bij Antix Sports krijgt je geheel volgens KNWV richtlijnen kitesurfles van ervaren instructeurs. Kom naar Friesland deze zomer en leer kitesurfen bij AntixSports! Het kitesurfen is makkelijk aan te leren en wij helpen je graag bij het ontdekken van deze geweldige sport. De kitesurf lessen vinden plaats op de meest geschikte kitesurf locaties in Friesland met name Workum, Mirns, Kornwerderzand en soms ook de Waddeneilanden. 

Kitesurf paradijs Friesland

Friesland heeft de beste condities om het kitesurfen aan te leren. Langs het IJsselmeer zijn veel mooie ondiepe plekken waar je het kitesurfen goed kan beoefenen. Vanwege deze ondieptes is er weinig golfslag en nagenoeg geen stroming en dit maakt deze kitesurf locaties zeer aantrekkelijk voor kitesurfers uit binnen en buitenland. Liever iets meer uitdaging? Ga dan naar de prachtige Waddeneilanden om te kitesurfen op de Wadden of Noordzee. Ervaar zelf de unieke watersport omstandigheden op de kitesurf locaties hier in Friesland! 

Kitesurfen is sterk afhankelijk van weersinvloeden en staat veiligheid voorop, het kan voorkomen dat je les op een ander tijdstip of datum plaats vind. Naast de normale kitesurf lessen verzorgen wij ook progressie clinics voor kiters die hoger en verder willen komen.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Antix Sports

IJsselmeer
Doniastraat 28
8754EK Makkum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.