Ga naar inhoud
MAP

Pean - Waterlodges Swarm

Nes-Akkrum

Drie waterlodges naast elkaar

Ontdek 'Swarm' bij Zeilschool Pean: Perfect voor Meerdere Gezinnen of Groepen tot 16 Personen

Zoekt u de ideale groepsaccommodatie die de balans biedt tussen gezamenlijke gezelligheid en persoonlijke privacy? 'Swarm' biedt deze unieke combinatie met drie afzonderlijke waterlodges op Ć©Ć©n terrein, ideaal voor maximaal 14 volwassenen en 4 kinderen.

Faciliteiten per Lodge: - Lodge 1: Functies als het centrale punt met een knusse zithoek, een lange eettafel, en een volledig uitgeruste keuken geschikt voor 16 personen. Deze lodge heeft ook een tweepersoons slaapkamer met een eigen badkamer en een extra toilet. - Lodge 2: Biedt slaapruimte voor acht personen met twee tweepersoons boxspringbedden en twee stapelbedden, ideaal voor kinderen. Eigen badkamer, keuken en een zithoek met houtkachel zijn inbegrepen. - Lodge 3: Heeft ook drie slaapkamers met soortgelijke bedconfiguraties als Lodge 2 en biedt dezelfde voorzieningen inclusief een zithoek en keuken.

Algemene Voorzieningen: - Alle lodges beschikken over houtkachels, comfortabele zithoeken en terrassen met uitzicht op de prachtige natuur. - Exclusief terras en tuin voor buitenactiviteiten en ontspanning.

'Swarm' is niet alleen perfect voor een rustige gezinsvakantie, maar ook ideaal voor zakelijke bijeenkomsten die een serene omgeving zoeken.

Bij Pean vindt u een breed scala aan groepsaccommodaties die voldoen aan de behoeften van zowel kleine als grote groepen. Bezoek onze website, bekijk ons aanbod en neem contact de perfecte accommodatie voor uw groep.

Ligging
De groepsaccommodaties van Pean zijn prachtig gelegen tussen Akkrum en Grou, aan het meertje de Wide Ie. De locatie is geschikt voor watersporters, door de ligging aan het water kun je al varend Friesland ontdekken, maar ook op de fiets kun je diverse kanten op.

Belangrijk om te weten
- Feesten en partijen zijn niet toegestaan in de Swarm - Huisdieren zijn welkom!

Groepsgrootte event:
max. 16 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Pean - Waterlodges Swarm

Pean 1
8494NB Nes-Akkrum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.