Ga naar inhoud
MAP

Ottenhome Heeg

Heeg

Bent u opzoek naar een zeilboot of motorboot waarmee u een heerlijke vaarvakantie kunt beleven? Dan bent u bij Ottenhome Heeg aan het juiste adres. Ottenhome Heeg biedt verschillende soorten jachten aan voor zowel de korte als lange vaarvakantie.

Ottenhome Heeg - Volop vaarplezier!

Tien zeemijlen vanaf het IJsselmeer ontdekt u onze bootverhuur vanuit onze moderne jachthaven in Heeg. Met ruim 100 ligplaatsen en een gezellig zeilcafé voor klanten en havengasten vormen wij graag de basis voor uw vakantie op en aan het water. Onze jachthaven vormt de ideale uitvalsbasis om via de omliggende meren en vaarwegen de vele idyllische dorpen van Friesland te bezoeken, of om naar het IJsselmeer te varen via de sluizen in Lemmer, Stavoren of Workum.

Vakantie vanaf de eerste minuut!

Onze vloot bestaat uit 120 goed onderhouden en moderne zeiljachten, open zeilboten, motorboten en sloepen – veilig en comfortabel uitgerust voor uw vaarvakantie. En dat vakantiegevoel begint al bij aankomst op onze jachthaven. Hier doen we er alles aan doen om u vanaf de allereerste minuut het juiste vakantiegevoel mee te geven: bij het afwikkelen van de huur-formaliteiten, de instructie en de overname van de boot. En wanneer u tussentijds even moet wachten, of nog niet meteen af wilt varen, geniet u van de gezellige familiaire sfeer op de jachthaven. Lekker ontbijten op het terras, een vers kopje koffie tussendoor in ons zeilcafé of  ‘s avonds een biertje bij de overdekte open haard. Moderne sanitaire voorzieningen zijn aanwezig en voor klanten is er gratis Wifi.

Bedrijfsuitjes en schoolkampen

Naast de verhuur, verkoop en onderhoud van zeilboten, motorboten en sloepen organiseren wij ook bedrijfsuitjes, schoolkampen, vrijgezellenfeestjes en andere groepsuitjes voor groepen tot wel 1200 personen. Overdag een sportief programma op en aan het water en ’s avond genieten van een barbecue of buffet in het gezellige zeilcafé of bij mooi weer op het terras aan het water.

Groepsgrootte event:
max. 2 personen
Aantal ligplaatsen:
100
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Ottenhome Heeg

Ottenhome Heeg
It Butlan 2
8621 DV Heeg
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.