Ga naar inhoud
MAP

Welgelegen - Comfort kamer Welgelegen

Workum

Comfortabele kamer met Fries ontbijt en gebruik natuurzwembad

Bed and Breakfast Welgelegen heeft twee comfort kamers van 16 m2 en 20 m2 groot. Ze zijn elk voorzien van twee 1-persoonsbedden met wollen dekbedden. De authentieke Hindelooper Sitzen (stoffen) zijn toegepast op de sierkussens en bedspreien.

Er is een wastafel met warm water en een zithoek. Elke kamer heeft een unieke authentieke sfeer. Douches en toiletten op de gang voor gezamenlijk gebruik.

Ligging
Camping Welgelegen ligt centraal in Zuidwest-Friesland tussen Workum en Hindeloopen. Het is de perfecte uitvalsbasis om Friesland te ontdekken! Op het terrein van de camping vindt je naast de oude boomgaard een natuurzwembad, hier kun je zwemmen tussen prachtige waterplanten. Daarnaast zijn er op de camping skelters, kinderfietsen en steps aanwezig! Mocht je willen leren kitesurfen of wingfoilen, dan kan dat ook; op het terrein van de camping is een kiteschool gevestigd, vanwaar je les krijgt bij de kitespots Mirns, Workum, Hindeloopen of Kornwerd, allemaal vlakbij de camping! Je kunt ook de omgeving ontdekken per Sup, kano of Longboard deze zijn op de camping te huur. Verder is camping en b&b Welgelegen een mooi startpunt voor vele fiets en wandelroutes vanaf knooppunt 19.

Bijzonder aan deze accommodatie
Je mag gratis gebruikmaken van het natuurzwembad .Er zijn voldoende zitjes overal om lekker buiten te relaxen. Elke avond worden er verser pizza's gebakken in de gezellige bar van de camping. Elke zaterdag is er grillen en chillen daar moet je wel even van te voren voor opgeven.

Belangrijk om te weten
In de weekenden wordt per 2 nachten verhuurd en met Pasen Pinksteren minimaal 3 nachten en 4 nachten met Hemelvaart en Frohleichnahm.

Groepsgrootte event:
max. 2 personen

Hier vind je Welgelegen - Comfort kamer Welgelegen

Lange Leane 11
8711 HK Workum
Plan je route

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.