Ga naar inhoud
MAP

Strandhotel Vigilante

Makkum

Strandhotel Vigilante in Makkum biedt stijlvolle kamers met een mooi uitzicht op het IJsselmeer of het recreatiegebied van de omgeving. Het hotel ligt vlak buiten het oude Friese vissersdorpje Makkum, direct aan het zandstrand en de levendige boulevard....

Strandhotel Vigilante in Makkum biedt stijlvolle kamers met een mooi uitzicht op het IJsselmeer of het recreatiegebied van de omgeving. Het hotel ligt vlak buiten het oude Friese vissersdorpje Makkum, direct aan het zandstrand en de levendige boulevard. Met het IJsselmeer voor de deur en de Waddenzee op vijf kilometer afstand is dit logeeradres de ideale uitvalsbasis voor watersporters en zonaanbidders.

Start je dag met een ontspannen strandwandeling, waarna je Friese Elfsteden ontdekt. Zowel Sneek als Harlingen bevinden zich op nog geen 20 minuten rijafstand.

Het hotel heeft een lounge met een open haard waar je heerlijk kunt ontspannen. Vanuit het restaurant kijk je uit over het IJsselmeer en kun je genieten van ontbijt, lunch, diner een borrel. Bij mooi weer kun je uiteraard buiten op het terras plaats nemen.

Ligging
Dit hotel heeft een unieke ligging. Strandhotel Vigilante is direct aan het IJsselmeer gelegen, slechts gescheiden door een breed strand en boulevard met diverse restaurants en winkels. Vanuit het hotel kun je niet alleen prachtig wandelen over het strand, maar er is ook voldoende gelegenheid voor andere prachtige wandelingen. Het centrum van Makkum is gelegen op een kleine 3 kilometer, ongeveer een half uur wandelen.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Strandhotel Vigilante

Holle Poarte 10
8754 HC Makkum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.