Ga naar inhoud
MAP

Escape Tour Bolsward

Bolsward

Ga de uitdaging aan met deze Escape Tour door Bolsward en kruip in de huid van Wopke, een lid van de schutterij, en zoek naar de geheime uitgang van Bolsward.

Ga de plaatselijke uitdaging aan en probeer de geheime uitgang van de stad te vinden. Een Escape Tour is een unieke manier om samen met vrienden of familie een stad te ontdekken. Aan de hand van onze app dwaal je door de stad om diverse vragen te beantwoorden en leuke opdrachten uit te voeren. Doe je het goed? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen die je leiden naar de geheime uitgang van de stad.

Elke stad heeft zijn eigen verhaal en bijbehorende opdrachten. Een Escape Tour is een leuke activiteit voor elk soort gezelschap en is gemakkelijk te organiseren. Je speelt de Escape Tour vanaf 2 personen en je kan in teams van 2 tot 4 personen tegen elkaar strijden. Elke stad heeft zijn eigen verhaal met een bijzonder hoofdpersoon.

Escape Tour Bolsward
In Bolsward ga je terug naar het jaar 1774. Stadhouder Willem V is aan de macht, maar Bolsward wil haar eigen stad terug en richt een eigen schutterij hiervoor op. Je kruipt nu in de huid van Wopke, een lid van de schutterij, en zoekt naar de geheime uitgang van Bolsward. 

Met een Escape Tour verken je eens op een andere manier de stad! 

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Escape Tour Bolsward

Stadhuis - Startpunt Bolsward
Jongemastraat 2
8701 JD Bolsward
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.