Ga naar inhoud
MAP

De Veenhoop - de Grytman

de Veenhoop

Groepsaccommodatie in verbouwde boerderij

De Grytman is een grote groepsaccommodatie die geschikt is voor 55 personen, maar dit aantal kan worden uitgebreid naar maar liefst 95 personen! De accommodatie bevindt zich in een verbouwde boerderij. Er is een grote recreatiezaal, deze gezellige ruimte heeft een knusse zithoek en bar. Bij koudere dagen steek je de openhaard aan. Aangrenzend aan de recreatiezaal is de serre, hier kun je met het hele gezelschap een hapje eten. Er is een grote industriële keuken met onder andere 8 kookplaten, 2 steamers en frituurpannen en een snelle horeca-afwasmachine. Er zijn 11 slaapkamers in de accommodatie, deze ieder geschikt voor vier tot zes personen. Daarnaast heeft een groot deel van de slaapkamers eigen sanitair, een aantal kamers delen een badkamer. De kamers hebben allen een eigen wastafel, de badkamers bestaan uit een douche en toilet.

Ligging
De groepsaccommodaties van de Veenhoop liggen in het gelijknamige dorp. De Veenhoop ligt precies tussen Grou en Drachten, beide dorpen zijn per auto in twintig minuten te bereiken. Zowel in Grou als Drachten vind je supermarkten, winkels en restaurants. De accommodaties van de Veenhoop liggen nagenoeg direct aan doorgaand vaarwater, je kunt bij de groepsaccommodaties (zeil)boten huren en daarmee de omgeving vanaf het water verkennen.

Bijzonder aan deze accommodatie
Rondom de groepsaccommodaties is een groot speelveld waar je kunt voetballen, volleyballen en tafeltennissen. De groepsaccommodatie ligt vlakbij het water maar niet aan direct aan het water.

Belangrijk om te weten
Onze accommodatie is zeer geschikt voor scholen, families en vriendengroepen met gezinnen. De accommodatie is niet geschikt voor studentenverenigingen en vrijgezellenfeesten. Er ligt een kussen klaar. Slaapzak/dekbed en bedlinnen dien je zelf mee te nemen. Mocht je een linnenpakket huren, dan ligt er een dekbed met linnen klaar;

Elektriciteitskosten zijn op nacalculatie

Groepsgrootte event:
max. 95 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je De Veenhoop - de Grytman

Eyzingapaed 7
9215 VV de Veenhoop
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.