Ga naar inhoud
MAP

Eysinga State - Landhuisbungalow seis

Sint Nicolaasga

Comfortabele vakantiewoning in de natuur

Knus overnachten met het hele gezin doe je in deze vakantiewoning. Door de ruime opzet beneden is er voldoende ruimte voor iedereen en heb je de tijd om met elkaar te genieten van Friesland. De open keuken is van alle gemakken voorzien en ook de woonkamer is gezellig. Op de begane grond vind je de eerste badkamer, deze heeft naast een douche en toilet ook een ligbad! Wanneer je de trap oploopt naar de eerste verdieping, zul je zien dat hier twee slaapkamers en een knusse bedstee zijn. Tevens is hier een tweede badkamer met douche en toilet.

Ligging
Varen, fietsen, wandelen, golfen, vissen of genieten van wellness: dit kan allemaal. Het vakantiepark ligt in een prachtige, waterrijke omgeving waar allerlei (sportieve) activiteiten te ondernemen zijn. Ga de natuur in en geniet!

Belangrijk om te weten
De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfort niveau is echter zoals beschreven. Mocht je specifieke informatie willen weten vragen wij je contact op te nemen. Wil je een huisdier meenemen, dan kan dit op aanvraag. In een aantal vakantiewoningen is dit toegestaan.

Groepsgrootte event:
max. 6 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Eysinga State - Landhuisbungalow seis

Langwarderdyk 4
8521 NE Sint Nicolaasga
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.