Ga naar inhoud
MAP

Yachtcharter Wetterwille

Terherne

Ons familiebedrijf is een gerenommeerd jachtverhuurbedrijf. Je huurt bij ons motorboten voor 2 tot 12 personen met alle comfort voor een onvergetelijke vaarvakantie in het mooie Friese merengebied.

Wetterwille, vertaald uit het Fries, betekent: Waterpret. En dat is ook precies de bedoeling van een watersportvakantie.

Ons familiebedrijf is een gerenommeerd jachtverhuurbedrijf. Je huurt bij ons motorboten voor 2 tot 12 personen met alle comfort voor een onvergetelijke vaarvakantie in het mooie Friese merengebied. Je hebt, ook online, keus uit meer dan 25 motorjachten van klein tot groot, waarmee je zonder vaarbewijs mag varen.

Heb je weinig of helemaal geen vaarervaring dan bestaat de mogelijkheid om op de eerste dag van je vaarvakantie een korte vaarcursus te volgen. Je vertrekt vanuit onze haven in Terherne, direct gelegen aan het Prinses Margrietkanaal en het Sneekermeer en op nog geen uurtje varen vanaf het centrum van Sneek en Grou. Graag heten wij je van harte welkom in het mooie, waterrijke Friesland. ##BOEKURL:https://www.yachtcharterwetterwille.nl/bezettingsoverzicht/##

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Yachtcharter Wetterwille

Jelle-paad 8
8493RG Terherne
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.