Ga naar inhoud
MAP

B&B de Rode Baron

Lemmer

B&B appartement in 120 jaar oude Friese stelp-boerderij

In de nok van deze met liefde verbouwde moderne woonboerderij bevindt zich het lichte B&B appartement. Er is een gezellige moderne living met uitzicht over de polder. De studio met de open keuken, de knusse zithoek en het sfeervolle slaapgedeelte met een comfortabel boxspringbed onder de oude gebinten is een heerlijke plek om te verblijven. De studio beschikt tevens over een eigen badkamer met toilet. In de ontbijtkamer beneden kun je 's ochtends heerlijk ontbijten met uitzicht op de tuin of bij mooi weer uiteraard lekker buiten op het terras. De tuin beschikt over een zonnig terras speciaal voor de gasten. Kom heerlijk tot rust en onthaasten in deze heerlijke B&B nabij Lemmer.

Ligging
De B&B bevindt zich op 4 km van het gezellige dorpje Lemmer, waar je leuke winkeltjes, terrasjes en restaurantjes ontdekt. Het heeft een groot strand en er zijn diverse mogelijkheden om het water op te gaan (surfen, kiten, sloepverhuur, rondvaartboot). De ligging aan de fietsknooppunten route brengt je via het fietspontje over fijne landweggetjes en kleine knusse dorpjes naar het mooie Gaasterland.

Bijzonder aan deze accommodatie
Onze gasten waarderen de rust en ruimte, de ligging zo midden in de natuur Wanneer het je leuk lijkt, kun je misschien mee op de paardenkar.

Belangrijk om te weten
- De B&B ligt in de nok van de boerderij en deze is bereikbaar via 2 goede trappen, en wellicht minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Groepsgrootte event:
max. 2 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je B&B de Rode Baron

Doraweg 3
8531 PW Lemmer
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.