Ga naar inhoud
MAP

Elektro Fox

Oudega SWF

Een fijne elektrische zeilboot voor een mooie vakantie in Friesland

De Fox is uitgerust met een rolfok en een makkelijk reefbaar grootzeil, je hoeft alleen je slaapzak en bagage mee te nemen. Eventueel kun je een elektrische koelbox en een chemisch toilet bij huren. Er zijn vier slaapplaatsen aan boord. Daarnaast beschikt de Fox over een complete keukeninventaris en spirituskooktoestel. Via het zwemtrapje kun je eenvoudig het water in stappen voor een verfrissende duik! Tijdens een regenachtige dag span je de kuiptent over de kuip en kun je alsnog droog buiten zitten. De stille Elektromotor is met één druk op de knop te bedienen en eenvoudig te manoeuvreren in de havens. Je hebt genoeg accucapaciteit voor ongeveer 4-5 uren varen op de motor. Bijladen doe je met de walstroomkabel.

Ligging
Direct aan het meer en midden in Oudega ligt dit watersportbedrijf. Een geweldige plek voor een dagje uit of een start van vakantie op de Friese meren en slootjes.

Bijzonder aan deze accommodatie
All-in prijs: zwemvesten, vaarkaarten, complete keukeninventaris. Er ligt standaard een fleece deken aan boord, waar de kaart van Zuidwest Friesland op staat.

Groepsgrootte event:
max. 4 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Elektro Fox

Hoytemadyk 2
8614AR Oudega SWF
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.