Ga naar inhoud
MAP

Restaurant WeidumerHout

Weidum

Bij Restaurant WeidumerHout dineert u in een sfeervolle ambiance, waarbij u kiest uit een twintigtal verfijnde gerechten. Traditionele kooktechnieken, moderne combinaties en af en toe een Oosterse twist. Door de Michelin bekroond met een Bib Gourmand!

Bij Restaurant WeidumerHout dineert u in een sfeervolle ambiance, waarbij u kunt kiezen uit een twintigtal verfijnde gerechten (zowel warm als koud). Uiteraard wordt er gewerkt met producten van het seizoen en wordt er uitvoerig gebruik gemaakt van eigen rookoven. Traditionele kooktechnieken, moderne combinaties en af en toe een Oosterse twist! Het restaurant met Bib Gourmand erkenning is geopend van dinsdag t/m zaterdag.

U kunt de chef ook de vrije hand geven met een verrassingsmenu. Bij groepen vanaf 7 personen serveren wij een Chef's Favourites Menu. 

3 gerechten pp €37
4 gerechten pp €49
5 gerechten pp €61
6 gerechten pp €72
7 gerechten pp €84

U kunt online reserveren. 
Mocht u specifieke wensen hebben, dan horen we dit graag zo vroeg mogelijk. Op deze manier kunnen wij hier zo goed mogelijk rekening mee houden. 

Wist u dat u ook kunt blijven overnachten in ons bijzondere hotel? Op de website www.weidumerhout.nl staan arrangementen in combinatie met prachtige hotelkamers, bijvoorbeeld de Hotelrooms-with-a-view: cubes geplaatst middenin het weiland met een panoramisch uitzicht.

Type eetgelegenheid:
Restaurant
Gelegenheid:
Ontbijt/Diner
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Restaurant WeidumerHout

Dekemawei 9
9024 BR Weidum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.