Ga naar inhoud
MAP

Rent to Enjoy - Houseboat Chill

Warns

Nieuwe houseboat gelegen in Warns

Mooie luxe Houseboat Chill ( Campi 400) met ruime living met loungebank, eettafel met 4 stoelen en ruime keuken. Aangrenzend de badkamer met douche, wastafel en toilet. 2 slaapkamers met 140x200 bed en kastruimte. De Ouderslaapkamer heeft een deur naar het achterdek. Op het bovendek is een ligbed (140x200) en stoelen.

Ligging
Een mooi schiereilandje is de thuisbasis van de bijzondere accommodaties. Grenzend aan het terrein van de jachthaven in Warns. De comfortabele houseboats liggen afgemeerd aan privésteigers. De Glamtainers staan midden in het groen op het eilandje langs de waterroute richting Stavoren en de Friese Meren.

Holiday Home de Wetterbies ligt in de speelse waterwijk het Morraplan in Koudum. Het adres van deze accommodatie is: Wetterbies 17.

Bijzonder aan deze accommodatie
Het bovendek is super CHILL met uitzicht op de vaarweg, Frisokanaal, richting Stavoren en Friese Meren.

Belangrijk om te weten
Fijne houseboat voor gezinnen met kinderen (met hun zwemdiploma). Er is een autoboot beschikbaar om bij de Chill te huren, waarmee een mooie tocht over de kanalen naar Hindeloopen kan worden gemaakt. Natuurlijk kan er vanaf de Houseboat ook gevist worden en is er een rubberbootje voor veel waterplezier.

Groepsgrootte event:
max. 4 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Rent to Enjoy - Houseboat Chill

Op e Wal 12
8721GK Warns
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.