Ga naar inhoud
MAP

B&B Safier

Joure

In een authentiek pand aan de rand van het centrum te Joure bevindt zich Safier, een mooie Bed & Breakfast waar je in een sfeer- en stijlvolle omgeving kunt overnachten.

In een authentiek pand aan de rand van het centrum te Joure bevindt zich Safier, een mooie Bed & Breakfast waar je in een sfeer- en stijlvolle omgeving kunt overnachten.
Het pand waarin Safier gehuisvest is, was in vroeger tijden een stationskoffiehuis/logement. De sfeer van vroeger is gecombineerd met het comfort van eigentijdse voorzieningen.

Safier heeft een eigen opgang. Het beschikt over drie 2-persoonskamers en een gezamenlijke zit/ontbijtkamer. Elke gastenkamer heeft een unieke sfeer en is anders van inrichting. Alle kamers beschikken over een eigen moderne badkamer met douche en toilet. Er is een flatscreen aanwezig en je kunt  gebruik maken van Wifi.

In de tuingerichte zit/ontbijtkamer wordt 's ochtends het ontbijt geserveerd. je kunt rekenen op een royaal ontbijt met (h)eerlijke producten. Bij mooi weer is het mogelijk om in de tuin te ontbijten.
In de hal is een koffiehoek waar je naar eigen behoefte thee of koffie kunt zetten en drankjes uit de koelkast kunt nemen. 
Door de prachtige ligging aan de rand van het centrum van Joure verblijft u op loopafstand van vele evenementen en voorzieningen die Joure rijk is. Wil je verder op stap, maak dan gebruik van onze huurfietsen


Joure ligt midden in het Friese Merengebied. Voor de watersportliefhebber heeft Safier een eigen sloep. De huissloep kan gehuurd worden om de Friese meren te bevaren. Het meenemen van een goed gevulde picknickmand of lunchpakket behoort tot de mogelijkheden. Sneek, Langweer, Heeg en diverse andere watersportdorpen liggen binnen (vaar-)bereik. 


Joure is een uitstekend startpunt voor motorrijders om Friesland te verkennen. Denk hierbij aan de Elfmerentocht of de Friese Elfstedentocht. Voor de motoren is overdekte stalling aanwezig. 
Voor bedrijven is logement Safier een prima verblijfplaats. Het comfortabele gevoel van een hotel, gecombineerd met het persoonlijke van thuis, is de kracht van Safier. Door de kleinschalige aanpak, kunnen wij op maat afspraken maken m.b.t. je wensen voor een tevreden verblijf. 

Accommodatietype:
Logies & Ontbijt
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je B&B Safier

Uilke Boonstralaan 69
8501 EA Joure
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.