Ga naar inhoud
MAP

Hotel Lemmer

Lemmer

HOTEL LEMMER bestaat uit drie locaties, op steenworp afstand van elkaar, elk met eigen karakter en sfeer. De Mastenmakerij, met centrale receptie, restaurant en bar, direct daarnaast de Zeilmakerij en it Heechhus.

Hotel Lemmer bestaat uit drie locaties, op steenworp afstand van elkaar, elk met eigen karakter en sfeer. De Mastenmakerij, met centrale receptie, restaurant en bar, direct daarnaast de Zeilmakerij en it Heechhus. De drie panden beschikken over verschillende hotelkamers; van standaard tot luxe, van 1-persoons tot kamers voor maximaal 6 personen.

Hotel Lemmer heeft eigen parkeergelegenheid met stalling voor fietsen en motoren bevindt zich centraal gelegen aan de achterzijde van alle drie locaties, ingang Gerben Bootsmastraat. Een prachtige tuin met terras verbindt de drie panden. Kamerprijzen zijn inclusief ontbijtbuffet. Toeristenbelasting € 1,- p.p.p.n.

Arrangement - 'Willemke fan Theunis'
Hotel Lemmer is eigenaar van de nieuwgebouwde Lemster Visserman Aak de 'Willemke fan Theunis'. Voor max. 12 personen is een onvergetelijk arrangement-op-maat 'zeilen met catering' samen te stellen. Informeer naar de mogelijkheden bij Hotel Lemmer.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Hotel Lemmer

Hotel Lemmer
Polderdijk 1
8531 EW Lemmer
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.