Ga naar inhoud
MAP

Bootverhuur Hospes - Zeilboot Beneteau Oceanis 31

Sneek

Modern en snel zeiljacht Beneteau Oceanis voor 2-6 personen

Met het hele gezin de Friese wateren ontdekken kan met dit moderne en snelle familie zeiljacht. Door de geringe diepgang is dit zeiljacht met name geschikt voor de Friese meren en de omliggende wateren zoals bijvoorbeeld het IJsselmeer, daarnaast kun je het gehele zeiljacht bedienen vanuit de kuip. Aan boord heb je een stahoogte van 1.85 meter, er is een fijne zithoek die je kunt ombouwen naar twee slaapplaatsen. Ook zijn er twee slaapvertrekken met elk een comfortabel tweepersoonsbed. Je dient zelf je eigen beddengoed mee te nemen. De keuken is volledig uitgerust met kookpannen, fluitketel, thermoskan en voldoende inventaris. Er is zelfs een gasoven en een tweepits kooktoestel. In de diepe koelkist kun je je spullen koud bewaren, deze blijft zelfs na het uitschakelen lang zijn temperatuur vasthouden. In de sanitaire ruimte vind je een wastafel en toilet, douchen doe je in de havens waar je overnacht. De waterkaarten van Friesland en het IJsselmeer liggen aan boord voor je klaar, de waterkaart van de Wadden ligt op aanvraag klaar.

Ligging
De bootverhuur is gelegen in het groene stadshart van Sneek aan het doorgaand vaarwater van de Oudvaart en het Jachthavenkanaal, je bent op 3 minuten varen van de Houkesloot. En zonder bruggen of sluizen binnen 10 minuten op het Sneekermeer. Vanuit de privéhaven maak je de mooiste vaarroutes voor een ultieme vakantie op het water.

Bijzonder aan deze accommodatie
Om dit zeiljacht te huren is het niet verplicht om een vaarbewijs te hebben. Wel wordt er verwacht dat je kennis hebt van zeemanschap en vaarervaring. Wanneer je dit niet hebt, kun je een zeilles van twee uren boeken, zo kun je met meer zekerheid vertrekken!

Groepsgrootte event:
max. 6 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Bootverhuur Hospes - Zeilboot Beneteau Oceanis 31

Burgemeester de Hooppark 3
8605 CR Sneek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.