Ga naar inhoud
MAP

Looxmastraat 33

Sneek

Sfeervol appartement in hartje Sneek

In dit prachtige pand, vlak achter de stadsgracht, aan de rand van het centrum van Sneek vind je op de begane verdieping dit heerlijke Bed&Breakfast appartement. De kamer is nieuw gebouwd en sfeervol ingericht. De kamer beschikt over een tweepersoons bed of 2 losse bedden en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Buiten voor het huis kun je heerlijk genieten van je kopje koffie of glaasje wijn (in kenmerken genoemd als balkon omdat het een klein gedeelte is voor het huis). Mocht je met een 3e/4e of 5e persoon willen verblijven vraag dan naar de mogelijkheden tot het huren van de gehele etage met kitchenette en "woonkamer".

Ligging
Prachtige locatie aan de rand van het centrum van elf stedenstad Sneek in een pand uit 1906. Alles is op loopafstand: een sloepje huren om een rondje Sneek te varen, fietsen huren bij de plaatselijke fietswinkel, hapje eten of drankje doen bij een van de fijne horeca gelegenheden in Sneek. Natuurlijk ook winkelen en vele musea. Loop vanuit je appartement naar de gracht (50meter) en loop langs de gracht naar de Waterpoort. Genoeg te doen voor jong en oud!

Bijzonder aan deze accommodatie
IT GIET OAN!

€ 80,00 euro van zondag t/m donderdag op basis van 2 personen € 85,00 euro vrijdag en zaterdag op basis van 2 personen

Ontvangst met Beerenburg van de Weduwe Joustra met suikerbrood. De ochtend na de voorstelling serveren we een heerlijk ontbijt. Extra tip; diner bij Restaurant Aan De Gracht Grootzand Te Sneek– | Sneek (aan-de-gracht.nl) en ontvang een GRATIS welkomstdrankje! Het bed is opgemaakt en er liggen handdoeken voor je klaar. Mocht je gebruik willen maken van het ontbijt, dan kun je dit van te voren aangeven.

Let op: het arrangement is alleen geldig met tickets voor de musical. De kaarten voor 'De Tocht' dien je zelf bestellen via www.musicaldetocht.frl.

Belangrijk om te weten
Het appartement is op de begane verdieping, dus ook geschikt voor minder validen. Het parkeren van de auto is in de omgeving. Het is handig om eerst je spullen voor de deur uit te laden en dan je auto weg te zetten. Let op: van maandag t/m zaterdag in directe omgeving parkeren voor vergunninghouders. Eind van de straat bij het water is betaald parkeren (2 euro per dag) en anders de schoolstraat uitrijden en daar is het vrij parkeren in de wijk.

Groepsgrootte event:
max. 2 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Looxmastraat 33

Looxmastraat 31
8603 XR Sneek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.