Ga naar inhoud
MAP

Lutz Watervilla's - Wettervilla Fjirtjin

Balk

Villa aan het water met extra grote woonkamer

Wanneer je deze luxe watervilla met eigen aanlegplaats aan het water binnenstapt ervaar je meteen de rust en ruimte in het huis. De keuken is erg ruim opgezet waardoor je gezellig met het hele gezelschap kunt koken. Ook de woonkamer (xxl) is ruim, met genoeg zitplaatsen voor iedereen. Vanuit het zitgedeelte heb je een heerlijk uitzicht over het water en de jachthaven. Via de woonkamer stap je de tuin in die direct aan het water gelegen is. Hier kun je je eigen boot aanmeren, maar je kunt op het park ook een boot huren. Wanneer je naar de eerste verdieping van de woning gaat, zie je drie slaapkamers. Twee slaapkamers hebben een tweepersoons boxspring-bed en een slaapkamer heeft een stapelbed. Op deze verdieping vind je twee badkamers en een apart toilet.

Ligging
Aan de rand van Balk, direct tegen het Slotermeer aan, ligt Lutz Watervillapark! Op dit vakantiepark zijn 20 duurzame, luxueuze watervilla's gesitueerd. Alle villa's liggen aan het water, vanwaar je prachtige vaartochten door Gaasterland of over de Friese Meren kunt maken. In Balk is alles wat je nodig hebt; supermarkten, gezellige winkels en fijne restaurants. Daarnaast is het kleinste elfsteden-stadje Sloten vlakbij!

Bijzonder aan deze accommodatie
Elke villa verschilt qua inrichting, maar iedere villa is sfeervol en eigentijds. Het terras beschikt over een zwemtrappetje, dus na een sprong in het water klimt u zo het terras weer op. Je hebt een aanlegplaats tot je beschikking. Heb je zelf niet een boot, dan zou je een huurboot kunnen aanmeren. Via de receptie of online kun je een boot reserveren.

Belangrijk om te weten
De watervilla is zeer geschikt voor families en gezinnen. De villa wordt niet verhuurd aan (groepen) jongeren. De hoofdboeker dient minimaal 25 jaar oud te zijn en de gehele gehuurde periode in de watervilla te verblijven.

Groepsgrootte event:
max. 6 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Lutz Watervilla's - Wettervilla Fjirtjin

Sleatemar 94
8561 BG Balk
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.