Ga naar inhoud
MAP

Lutz Watervilla's - Wettervilla Fjirtjin

Balk

Villa aan het water met extra grote woonkamer

Wanneer je deze luxe watervilla met eigen aanlegplaats aan het water binnenstapt ervaar je meteen de rust en ruimte in het huis. De keuken is erg ruim opgezet waardoor je gezellig met het hele gezelschap kunt koken. Ook de woonkamer (xxl) is ruim, met genoeg zitplaatsen voor iedereen. Vanuit het zitgedeelte heb je een heerlijk uitzicht over het water en de jachthaven. Via de woonkamer stap je de tuin in die direct aan het water gelegen is. Hier kun je je eigen boot aanmeren, maar je kunt op het park ook een boot huren. Wanneer je naar de eerste verdieping van de woning gaat, zie je drie slaapkamers. Twee slaapkamers hebben een tweepersoons boxspring-bed en een slaapkamer heeft een stapelbed. Op deze verdieping vind je twee badkamers en een apart toilet.

Ligging
Aan de rand van Balk, direct tegen het Slotermeer aan, ligt Lutz Watervillapark! Op dit vakantiepark zijn 20 duurzame, luxueuze watervilla's gesitueerd. Alle villa's liggen aan het water, vanwaar je prachtige vaartochten door Gaasterland of over de Friese Meren kunt maken. In Balk is alles wat je nodig hebt; supermarkten, gezellige winkels en fijne restaurants. Daarnaast is het kleinste elfsteden-stadje Sloten vlakbij!

Bijzonder aan deze accommodatie
Arrangement 'de Tocht'

It giet oan! Beleef de Tocht der Tochten in het Friso Theater in Leeuwarden en kom daarna helemaal tot rust in 1 van onze luxe watervilla's! Wij hebben een speciaal arrangement samengesteld voor deze prachtige musical. Je ontvangt bij aankomst in je watervilla een heerlijk uitgebreid Frysk Bakkerspakket met diverse Friese producten bestaande uit o.a. Sûkerbôle en Fryske Dúmkes.

Kom bij Lutz Watervilla genieten en ontspannen van de musical en de prachtige omgeving!

Het arrangement: - Verblijf in de periode november t/m januari - Minimaal 3 overnachtingen - 1x Frysk Bakkerspakket

*Je beschikt zelf over een toegangsticket voor musical 'de Tocht' en dient deze bij aankomst aan de receptie te kunnen tonen.

Belangrijk om te weten
Heb je kaartjes voor Musical De Tocht en wil je gebruik maken van ons speciale De Tocht overnachtingsarrangement? Voeg dit arrangement dan tijdens het boekingsproces toe.

Je ontvangt bij aankomst in je watervilla een heerlijk uitgebreid Frysk Bakkerspakket met diverse Friese producten bestaande uit o.a. Sûkerbôle en Fryske Dúmkes.

Het arrangement: - Verblijf in de periode november t/m januari 2024 - Minimaal 3 overnachtingen - 1x Frysk Bakkerspakket

*Je beschikt zelf over een toegangsticket voor musical 'De Tocht' en dient deze bij aankomst aan de receptie te kunnen tonen. Kaartjes voor de musical zijn niet bij de prijs inbegrepen. Als je gebruik wilt maken van dit arrangement, dan voeg je dit arrangement als extra toe, tijdens het boekingsproces.

Groepsgrootte event:
max. 6 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Lutz Watervilla's - Wettervilla Fjirtjin

Sleatemar 94
8561 BG Balk
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.